Certificeringen
Certificeringen

Vanzelfsprekend is het belangrijk voor u als klant dat NUVITA aan alle vereiste kwaliteitsnormen voldoet. Daarom zijn wij in het bezit van alle relevante certificeringen om veilig en verantwoord te kunnen produceren. 

Wij zijn in het bezit van de volgende certificeringen:

Het FSSC 22000 certificaat is het internationaal erkend certificaat voor voedselveiligheid. Hiermee laat NUVITA zien dat we ook aan landelijke wettelijke eisen voor voedselveiligheid voldoen.

Het current Good Manufacturing Practices (cGMP) certificaat is een gerenommeerde internationale norm voor de productie van pharmaceutische producten. Dit certificaat maakt het mogelijk om een nog grotere diversiteit aan producten te kunnen gaan leveren. Dankzij deze werkwijze is kwaliteitswaarborging in het proces ingebouwd, worden risico's beheerst en mogen we kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen leveren. We zijn het cGMP-certificaat op dit moment aan het behalen. 

 

Locatie

Kokerbijl 22
5443 PV Haps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 uur tot 17:00 uur

Contact

+31 (0)478 562967
info@nuvita.nl

Volg ons

Facebook
Twitter

NUVITA

NUVITA is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in het tabletteren, capsuleren, coaten en verpakken van voedingssupplementen.

Wij verzorgen de totaaloplossing voor uw voedingssupplementen van A tot Z.

TOP