Verpakken
verpakken

De verpakking van uw product is de laatste stap van het productieproces. De juiste verpakking van het product zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar dient vaak ook ter bescherming van het product. NUVITA kan de complete verpakking van uw product verzorgen.

Potten
Voor veel poederproducten zijn potten de meest wenselijke eindverpakking, maar onze potten zijn ook geschikt voor tabletten, capsules en vloeistoffen. Ons assortiment potten varieert van 50ml potjes tot de grotere potten van 5 liter. Wij zorgen ervoor dat uw pot voorzien is van het juiste etiket en op de juiste manier afgesloten wordt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een sealrand of een inductieseal. Bovendien kan een inductieseal gecombineerd worden met tamper-evident sluiting, waardoor een verzegeld product altijd makkelijk te herkennen is.

Kartonnen verpakkingen
Ook kartonnen verpakkingen behoren tot onze verpakkingsmogelijkheden. We beschikken over de bulkmaterialen om tot en met de omdoos te verpakken. Ook hier weer; afhankelijk van uw wensen denken we samen met u mee over de oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk. 

 

Ons proces

NUVITA verzorgt de totaaloplossing voor uw voedingssupplementen. Klik op één van onze processen om meer informatie te krijgen over onze werkwijze. 

Locatie

Kokerbijl 22
5443 PV Haps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 uur tot 17:00 uur

Contact

+31 (0)478 562967
info@nuvita.nl

Volg ons

Facebook
Twitter

NUVITA

NUVITA is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in het tabletteren, capsuleren, coaten en verpakken van voedingssupplementen.

Wij verzorgen de totaaloplossing voor uw voedingssupplementen van A tot Z.

TOP