Tabletteren
Tabletteren

Dankzij onze moderne, gekwalificeerde en gevalideerde apparatuur kunnen we met hoge snelheden tabletten produceren. Bovendien kunnen deze machines ook ’s nachts blijven produceren, uiteraard dusdanig gecontroleerd dat dit op een verantwoorde manier gebeurt. Verantwoord produceren blijft immers ook in dit proces een belangrijke drijfveer voor ons. Daarnaast draagt de intensieve controle bij aan de kwaliteit van het product: vanwege de strenge kwaliteitseisen wordt ieder tablet binnen specificatie geproduceerd. Een afwijkend tablet wordt automatisch afgevoerd.

We bieden een uitgebreide selectie aan keuzes voor onze tabletten:

    ● Vorm en omvang
    ● Smaak
    Slik-, kauw- en zuigtabletten

Met deze keuzemogelijkheden kunnen we tabletten volledig naar uw wens samenstellen. Tabletten zijn beschikbaar in verschillende vormen, van een doorsnede vanaf 5mm tot tabletten met een doorsnee van 25mm. We kunnen tabletteren in allerlei vormen, van tabletten in de vorm van bijvoorbeeld een olifantje tot tabletten met uw logo. Bovendien kunnen we verschillende smaken aan kauw- en zuigtabletten afstemmen.

Wij denken graag mee in uw wensen en stemmen samen met u af om uw tablet vorm te geven. 

Ons proces

NUVITA verzorgt de totaaloplossing voor uw voedingssupplementen. Klik op één van onze processen om meer informatie te krijgen over onze werkwijze. 

Locatie

Kokerbijl 22
5443 PV Haps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 uur tot 17:00 uur

Contact

+31 (0)478 562967
info@nuvita.nl

Volg ons

Facebook
Twitter

NUVITA

NUVITA is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in het tabletteren, capsuleren, coaten en verpakken van voedingssupplementen.

Wij verzorgen de totaaloplossing voor uw voedingssupplementen van A tot Z.

TOP