Over NUVITA
Over ons

NUVITA is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in het tabletteren, capsuleren, coaten en verpakken van voedingssupplementen. Ook voor het laten produceren van poeders bent u aan het juiste adres.

NUVITA is een echt familiebedrijf, opgericht door mensen met kennis, de juiste opleiding en veel ervaring binnen de industrie. We zijn groot geworden door te doen waar we goed in zijn: proactief met onze klanten meedenken, kwalitatieve producten verzorgen van diverse batchgroottes en korte levertijden hanteren. Dankzij hoogstaande technologie, betrokken medewerkers en een transparante werkwijze zijn alle wensen welkom én bespreekbaar. Omdat we meedenken met onze klanten zo belangrijk vinden, houden we onze lijntjes kort en is snel schakelen essentieel voor ons én onze klanten.

NUVITA onderscheidt zich dankzij:

     - Kwaliteit
     - Flexibiliteit
     - Korte levertijden

Werkwijze
NUVITA ontzorgt haar klanten van A tot Z, van het inkopen van grondstoffen tot het leveren van het verpakte product. Daarbij staan transparantie, veiligheid en verantwoord produceren hoog in het vaandel. Daarom voldoet ons proces aan de veiligheidseisen die voor voedingssupplementen van toepassing zijn. Onze cleanrooms, waar de producten worden geproduceerd, voldoen bovendien aan de richtwaardes die in de farmacie gelden. Vanwege die strenge werkwijze wordt contaminatie voorkomen en kunnen we zo verantwoord mogelijk produceren. De cleanrooms zijn bovendien geconditioneerde ruimtes, waarmee we temperatuur en luchtvochtigheid kunnen reguleren. Daardoor hebben we gedurende het hele jaar en bij alle weersomstandigheden mogelijkheden om onze producten te produceren.

Certificeringen
Vanzelfsprekend is het belangrijk voor u als klant dat NUVITA aan alle vereiste kwaliteitsnormen voldoet. Wij zijn in het bezit van alle relevante certificeringen.

Wilt u meer weten over NUVITA of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons proces? Neem dan contact met ons op. 

Locatie

Kokerbijl 22
5443 PV Haps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 uur tot 17:00 uur

Contact

+31 (0)478 562967
info@nuvita.nl

Volg ons

Facebook
Twitter

NUVITA

NUVITA is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in het tabletteren, capsuleren, coaten en verpakken van voedingssupplementen.

Wij verzorgen de totaaloplossing voor uw voedingssupplementen van A tot Z.

TOP