Capsuleren
Capsuleren

Ook het capsuleerproces omvat veel mogelijkheden tot maatwerk. De capsules die we produceren beslaan alle formaten die gangbaar zijn in de voedingsmiddelenindustrie; van de grote 000-capsules tot de kleinere 3-capsules. Daarnaast kunnen de capsules van verschillende grondstoffen vervaardigd worden. U kunt kiezen tussen gelatinecapsules en plantaardige capsules, waardoor onze capsules ook geschikt zijn voor vegetariërs. Ook leveren we softcaps; zachte capsules die gevuld zijn met olieachtige grondstof. Tevens kunt u kiezen voor maagsapresistente capsules, die pas werkzaam wordt in de darmen.

Standaard kunt u kiezen voor witte of transparante capsules. Daarnaast hebben we een breed palet aan kleuren beschikbaar, waarmee u uw eigen capsule kunt samenstellen. Bovendien biedt NUVITA de unieke optie om te kiezen uit enkele smaken voor uw capsule, waaronder bijvoorbeeld koffie-, pepermunt- of aardbeiensmaak. 

We werken met verschillende nieuwe machines om grondstoffen te capsuleren, die zowel semiautomatisch als volautomatisch zijn. Dankzij die verscheidenheid kunnen we snel produceren en grote batches leveren. We kopen groot in, waardoor we niet alleen voor een goede prijs kunnen leveren, maar ook veel producten op voorraad hebben. 

De opties op een rij:

     - Alle gangbare formaten
     - Vervaardigd van diverse beschikbare grondstoffen
     - Een zelf samen te stellen kleurencombinatie
     - Softcaps
     - Keuze voor maagsapresistentie
     - Snel leverbaar in grote batches voor een goede prijs

NUVITA denkt graag met u mee over uw vraagstuk omtrent capsuleren. Samen met u zorgen we voor de best passende oplossing.

Ons proces

NUVITA verzorgt de totaaloplossing voor uw voedingssupplementen. Klik op één van onze processen om meer informatie te krijgen over onze werkwijze. 

Locatie

Kokerbijl 22
5443 PV Haps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 uur tot 17:00 uur

Contact

+31 (0)478 562967
info@nuvita.nl

Volg ons

Facebook
Twitter

NUVITA

NUVITA is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in het tabletteren, capsuleren, coaten en verpakken van voedingssupplementen.

Wij verzorgen de totaaloplossing voor uw voedingssupplementen van A tot Z.

TOP