Werken bij NUVITA
Vacatures

Onze vacatures:

Werken bij NUVITA

NUVITA BV, een loonbedrijf in de productie van tabletten, capsules en poeders, heeft binnen haar bedrijf een vlakke organisatie waarin medewerkers zich inzetten om zo goed mogelijk producten en diensten aan relaties af te leveren die bijdragen aan de gezondheid van zoveel mogelijk mensen.

Onze medewerkers ervaren de cultuur als informeel, respectvol, open, gedreven, kritisch en resultaat- en klantgericht. NUVITA staat bekend om haar goede levertijden, kwalitatief uitstekende producten en de service die verleend wordt.
In al onze activiteiten respecteren wij onze NUVITA-waarden die fundamenteel zijn voor het bedrijf: Humanisme, Openheid, Betrokkenheid en Enthousiasme. Deze waarden leiden ons in hoe wij werken en met elkaar omgaan.

Nuvita heeft de werving en voorselectie van kandidaten exclusief uitbesteedt aan &Zo Arbeidsbemiddeling in Haps. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Kokerbijl 22
5443 PV Haps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 uur tot 17:00 uur

Contact

+31 (0)478 562967
info@nuvita.nl

Volg ons

Facebook
Twitter

NUVITA

NUVITA is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in het tabletteren, capsuleren, coaten en verpakken van voedingssupplementen.

Wij verzorgen de totaaloplossing voor uw voedingssupplementen van A tot Z.

TOP