Grondstoffen

Inkopen grondstoffen

Het productieproces begint met de juiste, betrouwbare grondstoffen. Bij NUVITA kopen we grondstoffen in bij verantwoorde leveranciers die over de juiste certificering beschikken. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een betrouwbaar netwerk van leveranciers opgebouwd. Bovendien beschikken we over een grote voorraad aan grondstoffen, waardoor we snel kunnen leveren.

Afwegen grondstoffen

Nadat de gewenste grondstoffen zijn bepaald, dienen deze te worden afgewogen. Het afwegen van grondstoffen voor een product is een nauwkeurig proces. De gewenste werking van het product is immers afhankelijk van de juiste balans tussen de hoeveelheden van iedere grondstof. Alle grondstoffen worden daarom verantwoord afgewogen, op basis van een receptuur uit ons archief óf volgens een aangeleverd recept.

Mengen grondstoffen

Nadat de juiste hoeveelheden van de grondstoffen zijn afgewogen, worden de grondstoffen gemengd en gezeefd. Door de grondstoffen te zeven zorgen we ervoor dat het mengsel een homogeen product wordt. Bij het mengen van de grondstoffen wordt bepaald wat de exacte werking van het product gaat worden.

Locatie

Kokerbijl 22
5443 PV Haps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 uur tot 17:00 uur

Contact

+31 (0)478 562967
info@nuvita.nl

Volg ons

Facebook
Twitter

NUVITA

NUVITA is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in het tabletteren, capsuleren, coaten en verpakken van voedingssupplementen.

Wij verzorgen de totaaloplossing voor uw voedingssupplementen van A tot Z.

TOP